Se deschide “Gradina de citit”, cu umbra si WiFi gratuit :)

BMB“Gradina de citit”, un spatiu neconventional creat in mijlocul Bucurestiului, va fi lansat oficial, duminica, de la ora 11.00, in curtea Bibliotecii Metropolitane.

“Gradina de citit” este un spatiu public, deschis zilnic, intre orele 09.00 si 21.00, unde oricine se poate bucura de umbra si WiFi gratuit. Spatiul, care a fost amenajat, decorat si colorat cu ajutorul voluntarilor, va gazdui in fiecare weekend evenimente culturale si creative pentru toate gusturile si varstele.

“Ii asteptam pe toti bucurestenii curiosi sa ne calce pragul. Bineinteles, ne-am bucura daca ar aduce cu ei o planta in ghiveci pe care sa o gazduim in «Gradina de citit»”, a declarat Anca Rapeanu, director general al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti.

Biblioteca Metropolitana Bucuresti este o retea de biblioteci publice destinate bucurestenilor. Misiunea ei este de a facilita accesul gratuit si nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care sustine activ informarea, cercetarea, educaţia si recreerea locuitorilor din Bucuresti si judetul Ilfov.

Adresa: Str.Tache Ionescu 4, sector 1

Cum puteti ajunge: 

Metrou: Statia Piata Romana
Autobuze: 126, 131, 133, 168, 226, 300, 301, 331, 368, 381, 781
Troleibuze: 79, 86

[Sursa: descopera.ro]

Categorii: Din farmecul Bucurestiului de-acum sau de altadata | Semn de carte | Urmareste comentariile |

Un comentariu