La revedere, Elmiplant!

logo_elmiplant“Productia cremelor de fata si corp Elmiplant, Bioten, Kolastyna va fi transferata la fabrica Sarantis din Oinofoita, Grecia. Transferul se va incheia la sfarsitul primului trimestru din 2014″, se arata intr-un comunicat al grupului elen.

Brandul romanesc de cosmetice Elmiplant a fost creat in anul 1992 de Elena si Ion Cremenescu – numele pare a fi predestinat :), iar firma (unitate de productie si sediu in Bucuresti) a fost vanduta in 2008 grupului grecesc pentru 6,5 milioane euro.
Acesta a anuntat ca va inchide fabrica de cosmetice din Romania si va transfera productia in Grecia, pentru a sustine economia si exporturile Greciei.

Sloganul Elmiplant:“Natura este sursa noastra de inspiratie” se regaseste din plin intre ingredientele folosite pentru produsele cosmetice dezvoltate:

elmiplant_ingrediente2

 

elmiplant_ingrediente3In ce ne priveste, ne place modul in care se prezinta online:  http://www.elmiplant.com/si ne-am fi bucurat sa ramana “ai nostri”.

 

[Sursa material: Inca un brand romanesc dispare: fabrica de cosmetice elmiplant din Romania se inchide. Proprietarii transfera productia in Grecia]

Categorii: Industria de frumusete, Stiri| Etichete: | Semn de carte | Urmareste comentariile |